Goodgame Empire

Közeleg az első Viharok Ura kihirdetése a játékban. De emellett még rengeteg új apró frissítés is bekerült a kedvenc Empire játékunkba.

A hivatalos oldal által közölt frissítés a következő:

 Továbbfejlesztett kastélyok és élelemtermelés

  • Az újrainduló királyságba belépő játékosok szigeteken található kastélyai jelentősen magasabb szintről indulnak. A falak, kapuk, tornyok 3-as szintről indulnak, valamint négy 9-es szintű gazdaság és 3-as szintű malom várja a várurakat és úrhölgyeket.
  • Továbbá tisztességes élelemmennyiséggel kezd mindenki a raktárban, ami jelentősen növeli az esélyeket is.


 Egyéb változások, nehezítések

  • Sajnos a teherhajók építésén nehezítenünk kellett: drágább lesz építeni és több ideig tart az építkezés.
  • Ahogy az erőforrás-szigeteknél is: nehezebb lesz bevenni a szigeteket és kevesebb akvamarint is adnak.
  • Ugyanakkor a küldetések több akvamarint fognak adni.
  • A szigetek újraindulási ideje is módosul.


Az újraindulással új harcok is kezdődnek május elsején. Szeretnénk megosztani veletek, hogy mit tervezünk még az új királyságba május havában. Előfordulhat hogy ezek az ötletek változnak, vagy újakat ötlünk ki, esetleg más szemszögből közelítjük meg a létezőket. A következőkre gondoltunk:


 Bővebb szövetségi jutalomrendszer

Az első hónapban kapható jutalompontok közötti különbséget túl nagynak találtuk, így az 5.000, 90.000 és 200.000 lépcsők közé további jutalmakat is illesztünk.


Luna portékája is bővül

Az akvamarinért vásárolható tételek bővülni fognak, így Luna portékája színesebb lesz. A szigetekbéli speciális harcosok az érdemvadászok kedvenc egysége is lehet majd: nyitott kapu esetén ugyanis nem esnek el a csatában.


Reméljük a frissítések mindenkinek tetszett!

A hírt most is a hivatalos fórumnak köszönjük!

További jó játékot kívánunk minden Empire játékosunknak!

Címkék: fórum játék kastély játékok empire kastélyok vihar sziget goodgame empire empire játék goodgame empire játék empire játékok goodgame empire játékok luna portékája szövetségi jutalomrendszer élelemtermelés viharok ura

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgameempire.blog.hu/api/trackback/id/tr296100261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása