Goodgame Empire

Sziasztok várurak!

A legújabb frissítésben érkezik az invázió a játékba, ahol különböző nemzetek urai küzdhetnek meg egymással. Íme a részletek:

Egy új esemény során Játékosaink megszálló erők ellen harcolnak. Hogy milyen megszállásról van szó? Minden eddig harc eltörpül e harc mellett! Az Empire világának magyar harcosai más világok harcosaival csapnak össze hamarosan. Más szavakkal: szerverek háborúja következik! Például ki emelkedne ki egy Magyarország 2 vs. Anglia 1 harcból? Ki győzné le Amerikát és Japánt is?


Íme a részletek:

  • Egy másik világ várura jelenik meg kastélyával a Világtérképen, betolakodásával harcra adva okot. A várúrt a számítógép vezérli, nem élő játékos - de élethű! Valójában egy másik játékos szimulációja.
  • Azonban amint támadást indítasz ellene, támadásod megjelenik a másik szerveren is. Így valójában a játékost támadod, és ő is visszatámadhat.
  • Minden játékoshoz közel eső területen a játékos szintjének megfelelő szintű várurak helyezkednek majd el. Ez mindkét szerveren megjelenik, így egymást támadhatjátok. Mindig csak a megfelelő szinten!
  • Hogy elkerüljük a folyamatos zaklatást és az unalmas csatázásokat, a győzelem/vereség után másik ellenfelet helyez el a játék a környéken.
  • Minden játékos ugyanolyan feltételek szerint harcol, a kastélyok távolsága mindig megegyező. Tehát nem fontos hol vannak a térképen, a csata kiegyenlített.
  • A megjelenő játékos neve és a szövetség neve nem látható az ellenfél számára. Továbbá csak kémkedés és támadás indítható.
  • A játékok csatái csak a Nagy Birodalomban folynak. Csak főkastélyokat lehetséges majd támadni, de erődökből is indíthatóak a csapatok.
  • Támadással és védekezéssel érdempontok is szerezhetők. Érdempont szerzésével az eseményben szerezhető pontokat is gyűjtöd.
  • Az Empire játékban összegyűjtött eseménypontok később díjak kiváltására használhatóak fel (pl. csapatok aktiválására). A szerver legsikeresebb játékosai számára különdíj jár, a legjobb játékos pedig különleges díjban részesül.
  • Az egymással összecsapó két világ saját pontokat gyűjt. Mindkét világ játékosai kaphatnak tehát díjakat és mindkét világ top játékosai kaphatnak különdíjakat.
  • Ez az esemény körülbelül három napig fut, amelyet szünet követ. Ebben a szünetben a kastélyok felkészíthetőek a következő csatázásra.
  • Az esemény újraindulásával új szerver harcosai jelennek meg.

Jó szórakozást!

Címkék: szerver játék játékok empire világtérkép invázió szerverek online játékok kastélyok ingyen játékok goodgame goodgame empire goodgame játék empire játék eventek főkastély érdempont goodgame empire játék empire játékok goodgame empire játékok várúr várurak nemzeti csata nagy birodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgameempire.blog.hu/api/trackback/id/tr746504325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása