Goodgame Empire

Berimond: a bosszú

 2014.03.06. 15:15

Berimond a félelem és terror országa. A király szörnyű halálban hunyt el. Két örököse, III. Gerbrandt házi Leopold és Ursidae házi Grimbert most is országáért harcol.
A játékosok a 30. szinttől csatlakozhatnak a Berimond event-hez. Válassz frakciót és harcolj az általad választott örökös királyságáért! De először hódítsd meg ellenséged falvait, rombold le tornyait és végül pusztítsd el ellenséged fővárosát!

 A GoodGame Empire készítői egy újabb újdonsággal örvendeztettek meg minket. 

Íme a hivatalos bejelentés:

  • A Berimond event fő célja az, hogy legyőzzétek ellenségetek őrtornyait és fokozatosan elérjétek és leromboljátok fővárosukat.
  • Azáltal, hogy elfoglaljátok és meg is tartjátok az ellenséges frakció erőforrás falvait, a ti frakciótok termelési bónuszokhoz juthat.
  • Ha legyőzitek az ellenséges frakció játékosait, ez gyengíteni fogja az ő őrtornyuk és fővárosuk védőit.
  • Ne felejtsétek el saját tornyaitok és fővárosotok védelmét sem!
  • Ejtsétek el ellenfeleitek fővárosát majd győzzétek le az ellenséges frakció még megmaradt játékosait.



Bármilyen a Berimondi királyságban végrehajtott katonai beavatkozással ponthoz és helyezésekhez juthattok. Attól függetlenül, hogy a frakciótok győzött e vagy veszített az event során, nyereményeket fogtok kapni az elért pontok után.

A következő változtatásokat valósítottuk meg a legutóbbi Berimond event óta:

  • A Bugokat/ hibákat kijavítottuk.
  • Felek közötti egyensúlyon javítottunk.
  • Az őrtorony egy kissé erősebb lett.
  • Ez eddig épületek új szintjei elérhetőek lesznek.



Továbbá a csatákon módosítottunk. A játékosok ezentúl nem csatlakozhatnak ahhoz, a frakcióhoz, amelyikhez szeretnének, ehelyett automatikusan kijelölünk egyet minden játékos számára. Egy szövetség játékosai ugyanabba a frakcióba kerülnek. Ezáltal még inkább kiegyensúlyozott és kevésbé egyoldalú lesz a csata kimenetele.

Berimond már elkezdődött! Irány harcolni!

Na és persze nézzetek vissza hozzánk is :)

Címkék: fórum frissítés játék játékok empire szövetség goodgame játékok goodgame empire empire játék berimondi csata goodgame empire játék farkció berimondi event berimondi királyság III. Gerbrandt házi Leopold Ursidae házi Grimbert goodgame empire játékok goodgame empire inditás

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgameempire.blog.hu/api/trackback/id/tr15846317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása