Goodgame Empire

Újabb apróbb frissítések kerültek napvilágra:

Visszavonulás tulajdonosváltás esetén
Mostantól, ha a megtámadott célpont időközben tulajdonost váltott és emiatt már nem kerülne sor harcra, visszahívhatjátok a vonuló csapatokat. Ez az erőforrás faluk esetén hasznos lehet, ha valaki gyorsabb volt nálatok és hamarabb elfoglalta a kiszemelt falut.

Eventek
Egyes eventeknél(Pl.: Bajnokságok) a hátralévő idő ezután napokban lesz megadva. Természetesen a hátralévő időt továbbra is láthatjátok órában és percben is, ha ráviszitek a napok számára az egeret.

Billentyűzet segítsége
Máshol is lehetőség lesz a mennyiséget billentyűzettel megadni. Például a védelem beállításánál, támogatásnál, állomásoztatásnál és más királyságba küldésnél is. Ezenkívül a megadott mennyiséget már nem csak a pipával lehet "leokézni", hanem az Enter billentyű leütésével is.

Címkék: játékok empire goodgame goodgame empire visszavonulási lehetőség eventek visszavonulások goodgame jatekok billentyűzet segítsége

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgameempire.blog.hu/api/trackback/id/tr125330328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása