Goodgame Empire

További szintek a kedvelt kutatásoknál
Néhány kutatás továbbfejleszthető lesz. A következő kutatásokról van szó:

  • Manőverezés (7. szintig fejleszthető)
  • Munkapad (9. szintig fejleszthető)
  • Kétes üzlet (7. szintig fejleszthető)
  • Gumiabroncs (10. szintig fejleszthető)
  • Megerősített tengely (10. szintig fejleszthető)


Továbbá a "Manőverezés" és a "Kétes üzlet" kutatásnál a kutatási idő csökkenni fog.


Személyre szabott Prime Time
Bizonyos feltételek teljesülése mellett megjelenhet nálatok egy speciális ajánlat. Ez természetesen nem helyettesíti a már megszokott Prime Time-ot, az továbbra is jönni fog mindenkihez ahogy eddig.


Időhöz kötött küldetések
Az új játékosok 5. szinten kapnak egy új, időhöz kötött küldetést. Ennek a lényege tömören annyi, hogy ha sikerül elérniük a 10. szintet megadott időn belül, akkor egy szuper kezdő-csomagot kapnak.


Felszerelés-kereskedő: Nagyobb esély jobb felszerelésre
Legendás és Hősi csomag vásárlása esetén nagyobb lesz az esélye annak, hogy jobb minőségű felszerelést kapjatok. Például a Legendás-csomag esetén a felszerelések nem lehetnek rosszabbak Ritka minőségűnél. Természetesen az egy legendás felszerelés továbbra is jár ha megveszitek a Legendás csomagot.


Forrás: GoodgameEmpire

Címkék: hírek frissítés kutatás felszerelés újdonság játékok goodgame játékok goodgame empire goodgame studios goodgame játék empire játék

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgameempire.blog.hu/api/trackback/id/tr955309462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása