Goodgame Empire

Paypal rubin bónusz a játékban

 2014.05.29. 07:19

Sziasztok Empire játék rajongók!

A Goodgame Studios és a PayPal, felajánl 10% rubin bónuszt azoknak, akik 2014. június 2. és 2014. június 8. között töltik fel egyenlegüket PayPal használatával!


Hogyan működik?
1. Navigálj a vásárlási felületünkre és válaszd a számodra kedvező csomagot!
2. Válaszd a PayPal fizetési módot! Országonként eltérő lehet, akár a második fülön is helyet foglalhat.
3. Sikeres vásárlás után pedig 10% bónusz jár!

A kedvezmény az erőforrásokra nem vonatkozik, csak a rubinokra és/vagy aranyakra. Más kedvezménnyel, mint például a Prime Time-mal, nem vonható össze. Ha valamiért nem működik ez a módszer, lehetséges, hogy nincs hitelesítve a fiók. Ezzel kapcsolatosan kérjük a PayPal supporthoz forduljatok.

Mi az a PayPal?
A PayPal az egyik legnépszerűbb online fizetési rendszer, mely a fizetés elektronikus továbbítását egyéni felhasználóknak és üzleti partnereknek is lehetővé teszi. Az egyik legbiztonságosabb és legkényelmesebb módszer.       

Jó játékot mindenkinek!

Címkék: frissítés játék vásárlás paypal akció bónusz empire kupon pay pal goodgame goodgame empire goodgame játék empire játék goodgame empire játék arany bónusz goodgame empire játékok 10 százalék fizetési kedvezmény vásárlási bónusz

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgameempire.blog.hu/api/trackback/id/tr76225732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása