Goodgame Empire

Átláthatóbb világtérkép

 2014.03.09. 18:55

A hétvégén sokan biztosan észrevettétek, néhány apróbb változás került be a játékba. Erről olvashattok az alábbi kis cikkben:

Nagyobb átláthatóság a világ térképen lévő könyvjelzőknek köszönhetően

  • A világtérképen lévő kastélyra vagy közvetlenül a játékos információs panelére kattintva, mostantól egy könyvjelzőt tehettek annak kastélyára, erődjére és erőforrás falvaira, annak érdekében hogy később egyszerűbb legyen őket megtalálni.
  • Amikor létrehoztok egy könyvjelzőt, elnevezhetitek, attól függően, hogy az a barátod vagy ellenséged.
  • Betöltési hibák elkerülése végett, maximum 20 könyvjelzőtök lehet egyszerre. Ha töröltök egy könyvjelzőt, természetesen beállíthattok egy újat.


A szövetségi fejlesztés új szintje

  • Néhány már meglévő szövetség új szinteket kap


Új elérhető eredmények

  • Néhány már meglévő eredmény új szinteket kap


Továbbá?

  • Azon játékosok, akiket kirúgtak egy szövetségből nem csatlakozhatnak újra az automatikus szövetség kereső segítéségével. Habár a szövetkezet vezetője vagy egy másik magasabb rangú vezető visszahívhatja.
  • Ha a Prime Day épp folyamatban van, a párbeszéd ablakban automatikusan megjelenik a belépés után, a Prime Timehoz hasonlóan. Ez azért fontos, hogy a játékosok ne hagyják figyelmen kívül ezt a különleges ajánlatot sem, miután épp bejelentkeztek.
  • Az "újoncok" védelmét lecsökkentettük 7 napról 24 órára. Az új játékosoknak mostantól erősebb védő mechanizmussal rendelkeznek, ami megvédi őket a nagyobb játékosoktól. A kastélyodat nem lehet leégetni és csapataid többségét visszakaphatod ha már le vagy győzve a védekezés során.
  • Az alacsonyabb szintű inaktív játékosokat mostantól gyorsabban töröljük a világ térképről. így több helye lesz az új játékosoknak és a túl sok felhasználatlan helyet is elkerülhetjük.

Köszönjük az információt a Goodgame Hivatalos oldal fórumának . 

Jó játékot, és még több izgalmas csatát kívánunk a hétvége hátralévő óráira :)

Címkék: játék kastély játékok újoncok empire könyvjelzők stratégiai játékok világ térkép goodgame empire empire játék prime day goodgame empire játék empire játékok ingyen goodgame játék goodgame empire indítás goodgame empire online szövetségi fejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgameempire.blog.hu/api/trackback/id/tr725851628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása