Goodgame Empire
Február végén újabb frissítés került ki, melyben nagyobb induló szövetségekről ad hírt a Goodgame oldal. Apróbb változásokat is találhattok a játékban!


Nagyobb induló szövetségek

  • Annak érdekében, hogy esélyt adjunk azon játékosoknak, akik kevesebbet költenek vagy egyáltalán nem szeretnének rubinra költeni, megnöveljük az új szövetségek méretét.
  • Egy szövetség mostantól 15 férőhellyel indul. A már meglévő szövetségeket, akiknek előtte kevesebb mint 15 helyük volt, a frissítés után kibővítjük.
  • Minden olyan szövetségnek, akiknek jelenleg több mint 5 tagja van, és ezért a tagok fizettek, visszatérítjük az erre elköltött rubint a szövetségi kasszába. A jelenleg felfejlesztett szintek rubin költsége a maradék szintek és magasabb szintek költségébe oszlik szét, így egy szövetség 65 fősé fejlesztésének ára ugyan az marad.
  • A szövetségi tagok növelésének funkciója mostantól + 2-taggal indul (így 17 lesz) és sokkal olcsóbb lesz.


További változások

  • Az erődökhöz közeli támadások túlságosan korai figyelmeztetését megszüntetjük.


Korábban előfordult, hogy a fő kastély megtámadása még idő előtt kiderült, mivel a támadó erődje közel volt. Azonban, ez nem mindenki számára volt világos és gyakran megtévesztette a játékososakat. Sokan azt hittétek, hogy a támadást már túl korán észrevették és azt feltételeztétek, hogy ez egy bug. Ennek megoldásaként, ezt a figyelmeztetést megszüntettük. Minden játékos csak a normál figyelmeztetést fogja látni, amikor a kastélyát vagy az erődjét támadja valaki, attól függetlenül, hogy hol található kastélya vagy erődje.

  • Az előre kiválasztott ügynökök száma, amely a kém és szabotázs panelben jelenik meg, mostantól a jelenleg maximálisan elérhető ügynökök számát is jelenteni fogja.
  • A nemességi versenynek lesz mostantól egy olyan változata, amiben dicsőség pontokat kell gyűjteni, akár támadáskor akár védekezéskor.


Kövessétek a Goodgame blog legújabb fejleményeit!

És persze jó játékot! =)

Címkék: játék játékok empire stratégiai játékok szövetségek goodgame goodgame empire empire játék goodgame empire játék induló szövetségek empire játékok szövetség férőhelyek goodgame szövetség erődökhöz közeli támadások maximálisan elérhető ügynökök fő kastély dicsőség pontok nemességi verseny kém panel szabotázs panel

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgameempire.blog.hu/api/trackback/id/tr125839277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása