Goodgame Empire

Goodbye kalandtérképek

 2013.05.25. 09:57

A Goodgame Empire folyamatosan fejlődik, ezért a jövőbeli frissítések valamelyikében a 2D-s kalandtérképeket el fogjuk távolítani a játékból. A kaland funkció természetesen nem szűnik meg: a régi kalandtérképeket új, izometrikus kalandtérképekre cseréljük majd!

Ez a lecserélési folyamat eltart majd egy ideig, ezért előre tájékoztatunk titeket erről, hogy ha még szeretnétek befejezni a mostani kalandokat akkor azt megtehessétek.
Figyelem: A mostani kalandoknál megszerzett dísztárgyak természetesen nem tűnnek el, hanem a változás után is nálatok maradnak.

A csere pontos menetét és időpontját a későbbiekben közöljük veletek.

Címkék: fórum hírek frissítés empire goodgame játékok goodgame empire goodgame studios goodgame játék empire játék kaland térképek izometrikus kalandtérkép

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgameempire.blog.hu/api/trackback/id/tr435317199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása