Goodgame Empire

Sziasztok!

A mai napon egy különleges frissítést mutatunk be, méghozzá egy teljesen új kalandot, az Alvilági kalandot. Marco de Luca segítéségért fordul hozzátok, hiszen egy igazán izgalmas felfedezést tett a föld gyomrában!

A kaland kezdete:


Amint a kaland kezdetét veszi, a sötét mélységbe vezető lyuk jelenik meg a főkastélyod előtt. A beérkező üzeneteid között is találsz majd az Alvilághoz vezető üzenetet, illetve az Alvilághoz közvetlenül vezető ikon is elérhető lesz majd. Csak egy kattintás és feltárul előtted a felfedezés világa.

A kaland folyamata:

Miután megtárgyaltátok az utazási költségeket, le kell ereszkedned az Alvilágba. Itt megtalálod az expedíció táborát, ahova a főkastélyodból átküldhetsz magadnak csapatokat és erőforrásokat.



Az elsüllyedt városhoz vezető úton veszélyekbe ütközhetsz. A gonosz ördögök már alig várják, hogy szétszaggassák a tagjaidat. A lakhelyükül szolgáló tornyokat egymás után le kell győznöd, hogy aztán tovább haladhass a térképen.

De ne feledkezz meg a katonáid hangulatáról, hiszen ez befolyásolja a csapataid erősségét. A dísztárgyak itt is csodákra képesek, és megelőzhetik a lázadásokat a táborodban. Amint legyőztél egy tornyot, azt nem veszítheted el még egyszer. Azonnal megjelenik majd az útvonal a következőhöz.

Néha felmerülhetnek majd olyan akadályok, amiket csak bizonyos erőforrások használatával javíthatsz/távolíthatsz el. Ezeket majd az erőforrás barlangok környékén találhatsz illetve javarészt a tornyok körül. Menetelj oda a katonáiddal és gyűjtsd össze, ami szükséges a kalandhoz.



Erősebbnél erősebb ellenfelek várnak Rád, el kell érned az utolsó bástyát, a barlang várat. Ha legyőzöd őket, minden kincs a romból a Tiéd lesz... vagy Marco de Luca kincsei. Minden esetben bőségesen meg fog jutalmazni a hősies cselekedeteidért.

A kaland pénzneme

A kapzsi ördögök is jól megtömték a zsebeiket pénzzel. Biztosan találsz majd náluk megszerezhető zsákmányt. Ez a fő oka az oly bátor Marco de Luca óriási érdeklődésének. Ő idefent ücsörög, sütkérezik a napon, amíg Te odalent veszélyeknek kitéve magad nagy erőkkel raboskodsz neki. Természetesen megéri majd a végén. Marco de Luca egy kivételesen nagylelkű ember, aki ellát majd Téged felszereléssekkel, eszközökkel, dísztárgyakkal és új egységekkel.



A rúnaköveket és rúna aranyat is át tudja váltani Neked, hogy kicsit könnyebbé tudja tenni a bevetésed az Alvilágban. Megtalálhatód őt az Alvilág bejárata mellett.
Rúnaköveket kapsz , ha legyőzöd az ellenfeleket a normál módban, és rúna aranyat , ha a mester szinten játszol.

Normál mód és a mester a szint:

Két mód van ebben a kalandban, az egyik a normál és a másik a mester szint. Ezek a módok befolyásolják a az ellenfelek erősségét és az akadályok szükséges javítási költségeit. A mester szinten átválthatod a rúna aranyat nagyon különleges kincsekké. Amikor megölöd az első vezért, bezárhatod a kalandot. Ezt egyszerűen a „láda ikonra” kattintva teheted meg. Végezetül pedig megkapod a jól megérdemelt jutalmad. A csapataid, erőforrásaid és eszközeid (nem a kaland eszközei) automatikusan visszakerülnek a főkastélyodba. Többé már nem tudsz bejelentkezni a normál módba ebben a kalandban.

Kapni fogsz egy üzenetet ismét, ami ezek után a mester szintről fog tájékoztatni. Ha újra be szeretnél lépni az Alvilágba, ki kell fizetned a belépési összeget és a kaland újrakezdődik. Az expedíció tábora újra üres lesz és az elejétől kell kezdened, ismét át kell verekedned magad az utolsó vezetőig. Amint legyőzted őt, bezárhatod a kalandot a „láda ikonra” kattintva, és begyűjtve a nehéz munkával megszerzett jutalmadat.



A kaland vége:

A kaland akkor ér véget, amikor a mester szintet is sikeresen teljesítetted, vagy amint lejár az idő. Mindkét esetben, az óriási lyuk a főkastélyod előtt csodálatos módon eltűnik majd.

A megmenekült katonák újra visszatérnek majd a főkastélyodhoz a felszereléseikkel, erőforrásokkal és eszközökkel együtt. Ne aggódj, ha maradt néhány rúna köved és rúna aranyad, ugyanis meg lesznek tartva, ameddig az Alvilág bejárata újra megnyílik. 

Forrás: hivatalos fórum

Jó szórakozást a játékhoz!

Címkék: kalandok alvilág empire ördögök zsákmány rúnakő új kaland goodgame normál mód goodgame játékok goodgame empire goodgame játék empire játék goodgame empire kaland empire kaland expedíció tábor alvilág kaland marco de luca erőforrás barlang kaland pénz rúna arany mester szint

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgameempire.blog.hu/api/trackback/id/tr346646617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása